OVER ONS

Mijn naam is Laïla en graag wil ik jullie kennis laten maken met Kaftan Taqlidi. Al sinds jongs af aan gaat mijn interesse uit naar de modebranche en volg ik hierin de laatste mode op de voet. Ik hou van de Marokkaanse traditionele en stijlvolle kaftans die klasse en vrouwelijkheid uitstralen. De Marokkaanse modebranche heeft mij altijd geïnspireerd om een eigen jurken collectie uit te brengen. Al jaren liep ik rond met het idee om een eigen collectie te ontwerpen, maar het bleef altijd bij een droom. Naarmate de jaren verstreken zag ik helaas dat onze mooie traditionele jurken steeds meer verdwenen. What a shame..! Om die reden heb ik besloten om mijn droom waar te maken! Ik heb de stap genomen om mijn eigen collectie op de markt te brengen. Een collectie waarbij ik mijn inspiratie haal uit het Marokkaanse koningshuis. Met trots wil ik jullie kennis laten maken met Kaftan Taqlidi. Mijn doel is om elke vrouw in deze moderne wereld te laten stralen in een traditionele en elegante kaftan. Hiermee wil ik mijn passie voor traditie met iedereen delen en de Marokkaanse traditionele jurken eer aan doen.

STAP 1:

PLAN EEN AFSPRAAK

Om de collectie van Kaftan Taqlidi te bezichtigen dien je een afspraak in te plannen. Dit is mogelijk via onze online agenda.

STAP 2:

JOUW PASAFSPRAAK

Kom langs en krijg een impressie van de collectie. Tijdens het bezoek zoeken wij samen naar jouw ideale jurk.

STAP 3:

OPHALEN JURK

In overleg wordt een datum gekozen waarop je jouw jurk kan komen ophalen. Bij het ophalen van de jurk dien je het overige openstaande verhuurbedrag te betalen, evenals een waarborgsom.

STAP 4:

RETOUR

 De jurk dient één dag na de verhuurdatum geretourneerd te worden. Hierin bieden wij ook de mogelijkheid om de jurk op locatie op te halen.

Retourneren & Ruilen

Retourvoorwaarden

  • De kosten van de retourzending zijn voor de klant.
  • Het item mag niet gedragen, beschadigd of gewassen zijn.
  • Het item dient binnen 7 dagen geretourneerd te worden. Je krijgt geen geld terug, maar je kan je aankoop ruilen voor een ander item, of een tegoedbon.